KONGSDALPARKENKongsdalparken er attraktivt beliggende i et af Danmarks mest naturskønne områder direkte ned til Mariager Fjord ved byen Assens midt mellem Mariager og Hadsund. I Assens er der indkøbsmuligheder, skole, institutioner m.v.
Der er etableret en gangsti direkte til Assens udenom den trafikerede Hadsundvej.

Kongsdal Havn


Kun ca. 100 m fra udstykningen ligger Kongsdal lystbådehavn hvor det er muligt at få en bådplads til jeres sejlbåd eller motorbåd. Grundene, der er beliggende lige oven for havnen, har alle udsigt ud over vandet.

Kongsdal Rideklub


Beliggende umiddlelbart vest for udstykningen ligger Kongsdal Rideklub. Kongsdalgården er utrolig smukt beliggende med udsigt ud over et enestående naturområde ved Mariager Fjord.
Den samme udsigt har du fra ridehallen, hvor gavlen ud mod fjorden består af et stort glasparti.

Kongsdalgårdens faciliteter : Udendørs springbane, dressurbane, 20 x 60m ridehus, store udluftefolde, skridtmaskine samt vaskerum. Her er desuden avl/opdræt af heste sideløbende med at stedet fungerer som uddannelsessted for hest og rytter samt som salgsstald.

Mariager Fjord Golfklub


Der er under 3 km. til Mariagerfjord Golfklub, med den smukkeste udsigt fra både klubhus og restaurant. På golfanlægget finder man et mix af fjordudsigt og skov / plantage som giver en naturoplevelse uden sammenligning.

Afstande til byer og faciliteterFra Kongsdalparken er der kort til Skole (1,3 km), institutioner (0,9 km) og indkøbsmuligheder (1,2 km).

Kongsdalparken er ligeledes ideelt placeret med en lang række større byer inden for overskuelig afstand:

- Mariager 7 km
- Hadsund 7 km
- Hobro 20 km
- Randers 30 km
- Aalborg 49 km
- Aarhus 70 km

Links


Assens skole
Assens by
Børnehaven Krudtuglen
Kongsdal Havn
Mariagerfjord Golf
Se hvilke byggegrunde vi har til salg netop nu - Klik her